2016: Sinterklaasfeest op de boerderij

 


 

 

 

 

 

19 november 2016, een bijzondere dag in Ooltgensplaat, deze dag was namelijk de sinterklaasintocht! In de ochtend ontvangen we op de zorgboerderij meer dan 40 pieten, een gezellige drukte. In de hal werden alle witte pieten omgetoverd in vrolijke zwarte pieten. Door de medewerking van de muziekvereniging M.W. van der Harst waren zelfs de muziekpieten van de partij. Nadat we ze uitgezwaaid hebben vanaf de boerderij hebben we genoten van een geslaagde gezellige intocht in het dorp, zeker ook dankzij de  Oranjevereniging Ooltgensplaat die alles in goede banen heeft geleid. Nadat alle kinderhandjes gevuld waren met wat lekkers kwamen de pieten weer terug op de boerderij om zich in alle rust weer om te kunnen kleden. We kijken terug  op een drukke, maar hele leuke en gezellige dag. We zijn blij dat we hier als zorgboerderij aan bij hebben mogen dragen!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.