Het laatste nieuws

Afgelopen april zijn we weer opnieuw gekeurd voor het ISO90012015-certificaat. Gelukkig hebben we de keuring goed doorlopen en was de uitslag: Ga zo door! Dat gaan we zeker doen.

Ook zijn we druk bezig met de moestuin en de kas. We hebben bietjes, sla, verschillende soorten bonen, courgettes, aardappels en uien gezaaid, geplant en gepoot. Ook het fruitseizoen is weer begonnen. Dat zorgt ervoor dat we na de avondmaaltijd kunnen genieten van een bakje verse aardbeien. Ook de eerste frambozen en aalbessen zijn al rijp.

Verder hebben we ransuilen te gast. Een paar weken geleden hoorden we vreemde schreeuwen ’s avonds en bleken ze jongen te hebben, die ‘takkelingen’ worden genoemd. Niet de meest vleiende naam, maar wel erg leuk dat de uilen zich bij ons thuis voelen!

Het is op dit moment erg warm op de boerderij, dus we doen het rustig aan en drinken veel. Tot in de pruimentijd!

IMG_0887.jpg
IMG_0888.jpg
IMG_0889.jpg
IMG_0890.jpgDit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.