Corona-virus

Ook voor onze bewoners is het een vreemde tijd. Iedereen is op zijn eigen manier, bewust of onbewust, bezig met het corona-virus. Vanuit het autisme nemen sommige bewoners de maatregelen van het RIVM uiterst serieus en is er frustratie en angst wanneer mensen zich minder goed aan de maatregelen houden. Andere bewoners hebben, vanuit hun autisme, juist veel moeite met afstand houden en zoeken extra nabijheid door de onrust die het virus met zich meebrengt. Daarnaast missen we het bezoek van de peuters en kleuters van de plaatselijke school en de sport- en speldag die jaarlijks wordt georganiseerd door studenten van Hogeschool Zeeland.
Gelukkig is er tot nu toe niemand besmet en voelen we ons niet opgesloten omdat we zo’n groot terrein hebben voor de dagbestedingswerkzaamheden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.